Frakt og levering

Vi tilbyr gratis frakt på alle ordre. Leveringstid er normalt 1-3 dager. Vi streber etter å få pakket og sendt bestillingene samme dag, men forsinkelser kan oppstå både pga. stor pågang eller forsinkelser hos tredjepartsleverandører.

Hvilken leverandør og leveringsmåte vi benytter avhenger av størrelsen på din bestilling. 

Dersom du ønsker å bestille varer til utlandet kan du besøke vår internasjonale nettside www.follyo.com. Fra follyo.com leverer vi over hele Skandinavia, Nord-Amerika og til de fleste land i Europa. Send oss en forespørsel dersom landet du vil sende til ikke står på listen, så finner vi forhåpentligvis en løsning : )

Normalt har du varene i postkassen/på postkontoret 2-3 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene. Uavhentede pakker debiteres med 300 kr. Dette dekker dobbel frakt samt ekspedisjonskostnader.

 
Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med et ekstra gebyr på kr 225,- .